Vă oferim servicii profesioniste de montaj/demontaj și întreținere pentru aparatele de aer condiționat.

Disponibili Non-Stop

Service urgențe 24h/24h

Experți calificați

Lucrări cu garanție

Contactează-ne 0733.183.303

Echipă bine pregătită

Termeni si conditii

Navigarea pe site reprezintă acordul dumneavoastra cu termenii și condițiile de mai jos.

Informații personale

Sunteți de acord ca furnizarea datelor personale de catre dvs. se face prin completarea formularului de contact din site. In lipsa completarii acestui formular site-ul QuickClima.ro nu stocheaza sau prelucreaza datele dvs.

Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastră personale vor putea fi utilizate de catre QuickClima.ro pentru a va contacta inapoi, prin e-mail sau telefonic.

Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricaror verificări justificate în baza legii.

Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. QuickClima.ro se angajează în fata clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client/vizitator și QuickClima.ro.

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru.

QuickClima.ro se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastră trimisă la datele de contact din pagina Contact, se obligă: să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date; să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

QuickClima.ro certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numară (enumerarea neavând un caracter limitativ):

a. dreptul de a cere QuickClima.ro să vă confirme dacă prelucrează sau nu datele dumneavoastră personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;
b. dreptul de a cere QuickClima.ro să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001;
c. dreptul de a cere QuickClima.ro să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

Accesul la site

QuickClima.ro garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descarca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei QuickClima.ro fără acordul scris prealabil al acesteia.

Descrierea serviciilor / produselor

Serviciile prezentate de catre QuickClima.ro sunt cu caracter informativ si nu pot fi achizitionate in mod direct de pe site. Ele se discuta si negociaza cu fiecare client in parte. Serviciile sunt prestate in baza unui contract de colaborare in care acestea sunt detaliate in intregime.

Litigii

Orice litigiu apărut in legătură cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instantelor de judecată române. Fiind de acord cu aceste Termene și Condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Termene de livrare a serviciilor

Termenele de livrare a serviciilor se discuta pentru fiecare cerere in parte si sunt cuprinse in contractul de prestari servicii.

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de QuickClima.ro numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de contact sunt necesare pentru a va raspunde solicitarilor.